Župne obavijesti: Nedjelja uskrsnuća Gospodinova

Slavimo Nedjelju uskrsnuća Gospodinova – Vazam ili Uskrs. Svima vama i vašima najiskrenije želimo sretan i blagoslovljen Uskrs. Nakon svetih misa skupljamo novčane priloge za „Petrov novčić“ čime pomažemo djelovanju Svete Stolice u Rimu. Svoj novčani dar možete dati na izlazu iz crkve.

Sutra je drugi dan Vazmene osmine, Vazmeni ponedjeljak. Svete mise su prema nedjeljnom rasporedu. Danas i sutra prikupljamo pisanice i čokolade za korisnike Pučke kuhinje u Osijeku.

U utorak je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom u 18:15 sati.

U subotu, 15. travnja, bit će Nadbiskupijski susret slijepih i slabovidnih osoba s početkom u 9:30 sati u đakovačkoj katedrali.

Sljedeće nedjelje slavimo Nedjelju Božjega milosrđa i završetak je Vazmene osmine. Nakon svetih misa prikupljat ćemo novčane priloge za naša sjemeništa. Mjesečni susret Mjesnoga bratstva OFS-a bit će u 16:30 sati.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Termini za nakane svetih misa popunjeni su do kraja godine.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.