Djela, a ne riječi…

I za ovaj Uskrs smo uz pomoć dobročinitelja uspjeli pripremiti i podijeliti  obiteljske paketa s osnovnim živežnim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Za župljane slabijeg imovinskog stanja organizirana je podjela paketa, tako da su u ponedjeljak, 04. travnja 2023. godine volonteri caritasa naše Župe, dostavili na kućnu adresu pakete najpotrebitijim župljanima kako bi im se olakšali i uljepšali uskrsni dani.

Uz potrebite u našoj župi pomogli smo i Pučkoj kuhinji u Osijeku. Sjećajući se vlastitih iskustava iz Domovinskog rata, dio namirnica doniran je u samostan časnih sestara Reda sv. Bazilija Velikog u Wilsonovoj ulici, kako bi i prognanici iz Ukrajine osjetili radost Uskrsa.

Iskreno i od srca zahvaljujemo svim župljanima na ljubavi i pomoći koju su iskazali svojim darovima za potrebe siromašnih i u ovo korizmeno vrijeme, vrijeme nade, uskrsne radosti i mira te otvorili svoja srca i tako doprinijeli djelovanju našeg župnog caritasa da bi ublažili siromaštvo i dali nadu onima koji žive u bijedi.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.