Župne obavijesti: 28. nedjelja kroz godinu

28. NEDJELJA KROZ GODINU

14. listopada 2018.

1. Danas slavimo dvadeset i osmu nedjelju kroz godinu. Pod svetom misom u 11:00 sati naš gost je fra Ivica Perić, misionar iz Ruande. Imamo priliku nakon svetih misa i novčano pomoći za njegovo misijsko djelovanje.

2. Od sutra pa do nedjelje imat ćemo u našoj župi misijski tjedan kada ćemo pod večernjim svetim misama razmišljati i moliti za naše misionare. Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise, a u Vikarijatu je biblijska tribina u 19:30 sati koju vodi dr. sc. s. Silvana Fužinato.

3. U četvrtak je, u sklopu misijskoga tjedna, klanjanje pred Presvetim nakon večernje svete mise, a u Vikarijatu je u 19:30 sati socijalna tribina koju vodi mr. sc. Igor Jakobfi.

4. U petak je u Vikarijatu u 19:30 sati predstavljanje dokumentarnog filma i knjige Romana Leljaka „Mit o Jasenovcu“ u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju Osijek i Društva Huda Jama Zagreb. Neće biti susreta Frame.

5. Sljedeće nedjelje slavimo dvadeset i devetu nedjelju kroz godinu. Misijska je nedjelja kada ćemo svojim molitvama i novčanim prilozima pomoći djelovanje misionara diljem svijeta. Susret Mjesnoga bratstva OFS-a bit će u 16:30 sati.

6. U tijeku je molitvena akcija 40 dana za život.

7. Kupujte i čitajte vjerski tisak.