Župne obavijesti: 11.nedjelja kroz godinu

11. NEDJELJA KROZ GODINU

17. lipnja 2018.

1. Danas slavimo jedanaestu nedjelju kroz godinu.

2. Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise. U Vikarijatu je biblijsko-molitvena večer koju vodi vlč. Krešimir Bulat s početkom u 19:30 sati.

3. U srijedu je nakon večernje svete susret članova udruge Vojske Bezgrešne.

4. U četvrtak je nakon večernje svete mise klanjanje pred Presvetim, a članovi udruge Sv. Vinko imaju svoj sastanak nakon klanjanja.

5. Sljedeće nedjelje slavimo Rođenje Ivana Krstitelja. Ujedno je nedjelja uoči svetkovine sv. Petra i Pavla kada nakon svetih misa prikupljamo novčane priloge, tzv. Petrov novčić, za potrebe Svete Stolice u Rimu.

6. Svete mise u našoj župnoj crkvi nedjeljom u srpnju i kolovozu bit će u 7:00, 10:00 i 18:30 sati. Neće biti svetih misa u 9:00 i u 11:00 sati.

7. Molimo sve vas koji još nemate župnu knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

8. U petak, 15. lipnja, umrla je gđa Ana Mijatović r. Čokara, majka fra Ilije Mijatovića. Sprovod će biti u utorak, 19. lipnja, u 13:20 na Markovom Polju u Zagrebu, a sveta misa zadušnica bit će nakon sprovoda u crkvi Blažene Djevice Marije Anđeoske u Sesvetskoj Sopnici.

9. Kupujte i čitajte vjerski tisak.