Župne obavijesti: Nedjelja Božjeg milosrđa

Slavimo Nedjelju Božjega milosrđa i završetak je Vazmene osmine. Zahvala svima koji ste darovali pisanice i čokolade za Pučku kuhinju u Osijeku. Prva je nedjelja u mjesecu kada svojim molitvama i novčanim prilozima pomažemo naša sjemeništa i molimo za duhovna zvanja. Svoj novčani prilog za sjemeništa možete dati na izlazu iz crkve.

Sutra liturgijski slavimo svetkovinu Navještenja Gospodinova – Blagovijest. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati. Nastavljamo s redovitim župnim katehezama. Biblijski sat je nakon večernje svete mise.

U utorak je pobožnost na čast bl. Marije Petković u 18:00 sati, a sv. Antunu Padovanskom u 18:15.

Sljedeće nedjelje slavimo treću vazmenu nedjelju. Redoviti mjesečni susret Mjesnoga bratstva OFS-a bit će u 16:30 sati.

Susret hrvatske katoličke mladeži bit će ove godine u Gospiću 4. svibnja. Geslo susreta je „Raduj se za svoje mladosti“ (usp. Prop 11,9). Mladi se za Susret prijavljuju preko interneta odnosno poveznice u suradnji sa svojim župnikom, pa je potrebno javiti se osobno u župni ured. Prijave traju do 10. travnja ove godine.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.