Župne obavijesti: 20. nedjelja kroz godinu

Slavimo dvadesetu nedjelju kroz godinu.

Sljedeće nedjelje slavimo dvadeset i prvu nedjelju kroz godinu.

Od prve nedjelje u rujnu prestaje ljetni nedjeljni raspored svetih misa tako da će svete mise nedjeljom do kraja ove godine biti u 7, 9, 11 i 18:30 sati.

Prijave za župne kateheze bit će u župnom uredu od 18. do 20. rujna ove godine (ponedjeljak, utorak i srijeda) od 8:30 – 11:00 te od 16:00 – 18:00 sati. Župne kateheze su obvezne uz školski vjeronauk i pohađanje svetih misa kao priprava za primanje prve sv. ispovijedi, prve sv. pričesti i sv. potvrde. Kateheze su obvezne za prve, druge, treće i osme razrede osnovnih škola te prve i druge razrede srednjih škola. Kod prijave potrebno je donijeti župnu obiteljsku knjižicu.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.