Župne obavijesti: Preobraženje Gospodinovo

Slavimo Preobraženje Gospodinovo. Molimo za sve stradalnike olujnih nevremena u našoj domovini. Danas u svim župama naše Nadbiskupije koje nisu bile pogođene olujnim nevremenom, prikupljamo novčane priloge za pomoć stradalima. Prikupljeni prilozi bit će podijeljeni kao pomoć za saniranje materijalne štete na crkvenim objektima i na obiteljskim domovima siromašnih župa i obitelji koje su pretrpjele veliku štetu. Svoj novčani dar možete dati na izlazu iz crkve.

U srijedu je pobožnost na čast bl. Mariji Petković u 18:15 sati.

U petak slavimo sv. Klaru Asišku. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati.

Sljedeće nedjelje slavimo devetnaestu nedjelju kroz godinu. Pod svetim misama molit ćemo za duhovna zvanja te prikupljati novčane priloge za naša sjemeništa.

Raspored svetih misa u pojedinim marijanskim svetištima za Veliku Gospu imate na oglasnoj ploči. U našoj župi svete mise na Veliku Gospu bit će u 7:00, 9:00, 11:00 i 18:30 sati.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.