Župne obavijesti: 13. nedjelja kroz godinu

Slavimo 13. nedjelju kroz godinu. Prva je nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših sjemeništa i molimo za duhovna zvanja. Svoj novčani prilog možete dati na izlazu iz crkve.

U srpnju i kolovozu nedjeljne svete mise su u 7:00, 10:00 i 18:30 sati, a nema svetih misa u 9:00 i u 11:00 sati.

U srijedu slavimo sv. Ćirila i Metoda, zaštitnike Europe i naše Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda sa sjedištem u Zagrebu. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati.

U četvrtak započinjemo trodnevnicu uoči spomendana bl. Marije od Propetoga Isusa Petković. Svakog dana trodnevnice bit će pobožnost na čast bl. Marije u 18:00 sati. U četvrtak nakon večernje svete mise bit će klanjanje pred Presvetim kada ćemo moliti za duhovna zvanja.

Sljedeće nedjelje slavimo 14. nedjelju kroz godinu. Pod svetom misom u 10:00 sati svečanije ćemo proslaviti bl. Mariju od Propetoga Isusa Petković, osnivateljicu sestara Božjega Milosrđa koje djeluju u našoj župi. Moći bl. Marije Petković su ispod oltara u gornjem dijelu crkve.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.