Župne obavijesti: 25. nedjelja kroz godinu

Slavimo dvadeset i petu nedjelju kroz godinu.

Prijave za župne kateheze bit će u župnom uredu od sutra pa do srijede od 8:30 – 11:00 te od 16:00 – 18:00 sati. Župne kateheze su obvezne uz školski vjeronauk i pohađanje svetih misa kao priprava za prvu sv. ispovijed i pričest i sv. potvrdu. Kateheze su za prve, druge, treće i osme razrede osnovnih škola te prve i druge razrede srednjih škola. Kod prijave potrebno je donijeti župnu obiteljsku knjižicu.

Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

U srijedu je redoviti sastanak naših župnih vijeća u 19:30 sati.

U četvrtak je klanjanje pred Presvetim nakon večernje svete mise.

Sljedeće nedjelje slavimo dvadeset i šestu nedjelju kroz godinu.

Susret vjernika Slovenaca, Hrvata i Mađara bit će u Beltincima (Biskupija Murska Sobota u Sloveniji) 8. listopada ove godine. Za konkretna pitanja i upute možete se javiti u Pastoralni centar u Đakovu ili direktno hrvatskom dijelu Organizacijskoga odbora na adresu Ordinarijata Varaždinske biskupije, Pavlinska 4, 42 000 Varaždin (vlč. Marko Domiter, tajnik, mob.: 099 217 3546; tel.: 042/321 409; e-mail: tajnik@biskupija-varazdinska.hr).

Pozvani smo uključiti se u akciju „Djelo sv. Petra“ čime pomažemo misionarima uplatom misnih intencija. Tko želi na taj način pomoći, može u župnom uredu uplatiti misnu nakanu koja će biti proslijeđena misionarima.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak. U župnom uredu i gornjoj sakristiji možete kupiti kalendare za sljedeću godinu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.