Župne obavijesti: 24. nedjelja kroz godinu

Slavimo dvadeset i četvrtu nedjelju kroz godinu. Redoviti susret članova Mjesnoga bratstva OFS-a je u 16:30 sati.

Sutra je u župi Preslavnoga Imena Marijina u Osijeku crkveni god.

U utorak je nakon večernje svete mise susret članova udruge Vojske Bezgrešne.

U srijedu slavimo Uzvišenje Sv. Križa. Crkveni je god u istoimenoj župi u Osijeku.

U četvrtak slavimo Blaženu Djevicu Mariju Žalosnu. Klanjanje pred Presvetim je nakon večernje svete mise.

Probe pjevanja naših zborova su: petkom nakon večernje svete mise probe pjevanja našega crkvenog mješovitog zbora, a subotom probe pjevanja djece u 11:00 sati.

U subotu slavimo Rane svetoga Franje Asiškoga, a susret naših ministranata je u 11:00 sati.

Sljedeće nedjelje slavimo dvadeset i petu nedjelju kroz godinu.

Pozvani smo uključiti se u akciju „Djelo sv. Petra“ čime pomažemo misionarima uplatom misnih intencija. Tko želi na taj način pomoći, može u župnom uredu uplatiti misnu nakanu koja će biti proslijeđena misionarima. 

Prijave za župne kateheze bit će u župnom uredu od 19. – 21. rujna ove godine od 8:30 – 11:00 te od 16:00 – 18:00 sati (ponedjeljak, utorak i srijeda). Župne kateheze su obvezne uz školski vjeronauk i pohađanje svetih misa kao priprava za primanje prve sv. ispovijedi, prve sv. pričesti i sv. potvrde. Kateheze su za prve, druge, treće i osme razrede osnovnih škola te prve i druge razrede srednjih škola. Kod prijave potrebno je donijeti župnu obiteljsku knjižicu.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured. Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.