Župne obavijesti: 29. nedjelja kroz godinu

Slavimo dvadeset i devetu nedjelju kroz godinu. Danas prikupljamo novčane priloge za nastradale u strahovitim poplavama u Bosni i Hercegovini. Svoj novčani prilog možete dati na izlazu iz crkve. Za one koji žele pojedinačno pomoći nastradalima u poplavama u Bosni i Hercegovini imate obavijest – plakat na oglasnoj ploči.

Danas slavimo Misijsku nedjelju. Pozvani smo da svojim molitvama i novčanim prilozima pomognemo rad misionara diljem svijeta. Novčane priloge za misije prikupljat ćemo sljedeće nedjelje nakon svetih misa. Svoj novčani dar možete donijeti i u župni ured u uredovno vrijeme.

U četvrtak neće biti otvoren župni ured poslije podne i neće biti župne kateheze za krizmanike.

U subotu neće biti otvoren župni ured. U Đakovu su izbori za Područno vijeće OFS-a.

Sljedeće nedjelje slavimo tridesetu nedjelju kroz godinu.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.