Župne obavijesti: 5. vazmena nedjelja

5. VAZMENA NEDJELJA

29. travnja 2018.

1. Danas slavimo petu vazmenu nedjelju.

2. Sutra neće biti biblijskog sata.

3. U utorak slavimo sv. Josipa Radnika. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati. Započinju svibanjske pobožnosti, a pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom je u 18:15 sati.

4. U četvrtak neće biti klanjanja pred Presvetim. U Vikarijatu je, s početkom u 19:30 sati, socijalna tribina koju vodi mr. sc. Igor Jakobfi.

5. Ovaj tjedan su prvi petak i subota u mjesecu. U petak je pobožnost Srcu Isusovom u 18:00 sati, a u subotu je nakon večernje svete mise klanjanje pred Presvetim kada molimo za duhovna zvanja.

6. U subotu je u 9:00 sati prva ispovijed i generalna proba ovogodišnjih prvopričesnika.

7. Sljedeće nedjelje slavimo šestu vazmenu nedjelju koja je i ujedno prva nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših odgojnih ustanova – sjemeništa te molimo za duhovna zvanja. Pod jutarnjom svetom misom molimo za dobročinitelje naše crkve i samostana. Slavlje Prve Pričesti bit će pod misom u 11:00 sati.

8. 19. svibnja ove godine, s početkom u 9:30 sati, u Valpovu će biti XVIII. Nadbiskupijski susret osoba s invaliditetom i članova njihovih obitelji.

9. Molimo sve vas koji još nemate župnu knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured. Mnogi traže posvjedočenja za kumovanje i slične dokumente, govore da su iz naše Župe, a nemamo nikakvih podataka o njima preko obiteljskih knjižica ili da primaju blagoslov obitelji. Isto je tako i kod prijavljivanja za krštenja, sprovode…

10. Termini za svete mise popunjeni su misnim nakanama do kraja godine.

11. Kupujte i čitajte vjerski tisak.