Župne obavijesti: 28. nedjelja kroz godinu

Slavimo dvadeset i osmu nedjelju kroz godinu.

Od sutra pa do subote pod večernjim svetim misama molit ćemo i razmišljati o potrebama misija i misionara budući da sljedeće nedjelje slavimo Misijsku nedjelju. Pozvani smo na sudjelovanje u našoj crkvi te da svojim molitvama i novčanim prilozima pomognemo rad misionara diljem svijeta.

Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

U utorak će župni ured biti otvoren samo od 17:00 do 18:00 sati.

Sljedeće nedjelje slavimo dvadeset i devetu nedjelju kroz godinu. Ujedno je pretposljednja nedjelja u listopadu i slavimo Misijsku nedjelju kada svojim molitvama i novčanim prilozima želimo pomoći rad misionara u misijama diljem svijeta. Svoj novčani prilog za misije moći ćete dati na izlazu iz crkve.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.