Župne obavijesti: 27. nedjelja kroz godinu

Slavimo dvadeset i sedmu nedjelju kroz godinu.

Sutra neće biti biblijskog sata.

U utorak župni ured bit će otvoren samo od 17:00 do 18:00 sati. Članovi udruge Vojske Bezgrešne imat će svoj susret nakon večernje svete mise.

Od srijede u župnom uredu primamo misne nakane za sljedeću godinu.

Susret roditelja djece prvoga, drugoga, trećega i osmoga razreda osnovne škole kao i prvoga i drugoga razreda srednje škole bit će u srijedu, 11. listopada. Susret započinje molitvom krunice u 18:00 sati, nakon čega slijedi sveta misa u 18:30 i nastavak susreta je nakon te mise. Svi su roditelji obvezni doći.

Sljedeće nedjelje slavimo dvadeset i osmu nedjelju kroz godinu.

Pretposljednja nedjelja u listopadu je Misijska nedjelja. Želja nam je da se konkretnije pripremamo za tu nedjelju kao i da svojim molitvama i novčanim prilozima pomažemo djelovanje misionara diljem svijeta. Svoj novčani prilog možete dati u župnom uredu tijekom kao i nakon svetih misa na samu Misijsku nedjelju.

Ured za pastoral mladih naše Nadbiskupije organizira Duhovnu obnovu za mlade uz prigodan program u pastoralnom centru na Baškim Oštarijama od 1. do 3. prosinca. Zainteresirani iz naše župe neka se jave u župni ured.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.