Župne obavijesti: 22. nedjelja kroz godinu

Slavimo dvadeset i drugu nedjelju kroz godinu. Prva je nedjelja u mjesecu kada svojim molitvama i novčanim prilozima pomažemo naša sjemeništa i molimo za duhovna zvanja. Svoj novčani prilog za sjemeništa možete dati na izlazu iz crkve. Prestaje ljetni nedjeljni raspored svetih misa tako da će svete mise nedjeljom do kraja ove godine biti u 7, 9, 11 i 18:30 sati.

U četvrtak je klanjanje pred Presvetim nakon večernje svete mise.

U petak slavimo Malu Gospu – Rođenje Blažene Djevice Marije. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati.

U subotu je u 18:15 pobožnost na čast bl. Marije od Propetoga Isusa Petković.

Sljedeće nedjelje slavimo dvadeset i treću nedjelju kroz godinu. Redoviti sastanak Mjesnoga bratstva OFS-a bit će u 16:30 sati.

Na oglasnoj ploči kao i na web stranici naše Nadbiskupije možete pročitati Poruku predsjednika Vijeća HBK-a za katehizaciju i novu evangelizaciju mons. Đure Hranića, Kuća među domovima ljudi. Nadbiskup nam progovara na početku školske i katehetske godine 2023./2024.

Prijave za župne kateheze bit će u župnom uredu od 18. do 20. rujna ove godine (ponedjeljak, utorak i srijeda) od 8:30 – 11:00 te od 16:00 – 18:00 sati. Župne kateheze su obvezne uz školski vjeronauk i pohađanje svetih misa kao priprava za primanje prve sv. ispovijedi, prve sv. pričesti i sv. potvrde. Kateheze su obvezne za prve, druge, treće i osme razrede osnovnih škola te prve i druge razrede srednjih škola. Kod prijave potrebno je donijeti župnu obiteljsku knjižicu.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.