Župne obavijesti: Presveto Trojstvo

Slavimo Presveto Trojstvo. Prva je nedjelja u mjesecu kada svojim molitvama i novčanim prilozima pomažemo radu naših sjemeništa te molimo za duhovna zvanja. Svoj novčani prilog možete dati na izlazu iz crkve.

U utorak završava pobožnost 13 utoraka na čast sv. Antunu Padovanskom u 18:15 sati.

U četvrtak slavimo zapovijedanu svetkovinu Presvetoga Tijela i Krvi Kristove – Tijelovo. Svete mise su po nedjeljnom rasporedu, a procesiju oko crkve imat ćemo nakon večernje svete mise.

U petak je u 18:15 pobožnost na čast bl. Marije Petković.

U subotu, 10. lipnja, bit će u Šumanovcima Nadbiskupijski susret osoba s invaliditetom i članova njihovih obitelji s početkom u 10:00 sati.

Sljedeće nedjelje slavimo 10. nedjelju kroz godinu. Redoviti mjesečni susret Mjesnoga bratstva OFS-a bit će u 16:30 sati.

Na oglasnoj ploči imate plakat za proslavu sv. Antuna Padovanskog u franjevačkoj crkvi u Tvrđi. Na sam dan, 13. lipnja, neće biti svetih misa u našoj župnoj crkvi.

U Duhovnom centru na Ovčari – u Svetištu Božjeg milosrđa, 18. lipnja ove godine bit će proslava svete Faustine. Više o toj proslavi imate na plakatu na oglasnoj ploči.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.