Župne obavijesti: 2. korizmena nedjelja

Slavimo drugu korizmenu nedjelju. Ujedno je prva nedjelja u mjesecu kada svojim molitvama i novčanim prilozima pomažemo radu sjemeništa te molimo za duhovna zvanja. Svoj novčani prilog za sjemeništa možete dati na izlazu iz crkve. Danas započinje i Tjedan solidarnosti s braćom i sestrama u Bosni i Hercegovini.

Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

U korizmeno vrijeme pobožnost križnoga puta je srijedom i petkom u 18:00 sati.

Sljedeće nedjelje slavimo treću korizmenu nedjelju kada i završava Tjedan solidarnosti s Crkvom u Bosni i Hercegovini. Nakon svetih misa skupljat ćemo novčane priloge za našu braću i sestre u Bosni i Hercegovini s kojima želimo biti materijalno, molitveno i duhovno povezani. Svoje novčane priloge možete donijeti ovaj tjedan i u župni ured u uredovno vrijeme.

Sljedeće nedjelje redoviti je susret članova Mjesnoga bratstva OFS-a u 15:30 sati kada će biti i izbori u bratstvu za članove Mjesnoga vijeća.

Korizma je vrijeme posta, molitve i dobrih djela. Caritas naše Nadbiskupije nastavlja s projektom „Blaženije je davati nego primati“ čime svojim novčanim prilozima i živežnim namirnicama, pomažemo djelovanju Caritasa u našoj nadbiskupiji. Prikupljanje prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština za potrebite u našoj župi bit će u razdoblju između četvrte korizmene nedjelje i Cvjetnice. Svoje darove možete donijeti u župni ured.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti.
Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured u uredovno vrijeme.

Termini za svete mise popunjeni su do kraja godine.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.