Župne obavijesti: 28. nedjelja kroz godinu

Slavimo dvadeset i osmu nedjelju kroz godinu. Redoviti mjesečni susret Mjesnoga bratstva OFS-a bit će u 16:30 sati.

U utorak je susret roditelja djece od prvoga razreda osnovne škole do drugoga razreda srednje škole. Susret započinje molitvom krunice u 18:00 sati, nakon čega slijedi sveta misa u 18:30 i nastavak susreta nakon te mise. Svi su roditelji obvezni doći.

U srijedu je nakon večernje svete mise susret naše župne molitvene skupine.

U četvrtak je klanjanje pred Presvetim nakon večernje svete mise.

Sljedeće nedjelje slavimo dvadeset i devetu nedjelju kroz godinu.

Međunarodni volonterski projekt za mlade 72 sata bez kompromisa bit će u Osijeku od 13. do 16. listopada ove godine. Za informacije i prijave može se vidjeti na web stranici www.72sata.hr.

Pretposljednja nedjelja u listopadu je Misijska nedjelja. Želja nam je da se u ovom mjesecu konkretnije pripremamo za tu nedjelju kao i da svojim molitvama i novčanim prilozima pomažemo djelovanje misionara diljem svijeta. Svoj novčani prilog možete dati u župnom uredu kao i nakon svetih misa.

Pozvani smo uključiti se u akciju „Djelo sv. Petra“ čime pomažemo misionarima uplatom misnih intencija. Tko želi na taj način pomoći, može u župnom uredu uplatiti misnu nakanu koja će biti proslijeđena misionarima. 

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Na vlastiti zahtjev te zbog osobnih razloga Danijel Janc nije više član Župnoga pastoralnoga vijeća, a s. Renata Lizatović nije članica zbog njezina premještaja. Nove vijećnice su gđa Branka Skorup i s. Helena Bakula dopuštenjem Nadbiskupskog ordinarijata iz Đakova. Njih dvije će danas prisegnuti pod svetom misom u 11:00 sati prema Pravilniku naše Nadbiskupije za župna pastoralna vijeća.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak. U župnom uredu i gornjoj sakristiji možete kupiti kalendare za sljedeću godinu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.