Župne obavijesti: 22. nedjelja kroz godinu

Slavimo dvadeset i drugu nedjelju kroz godinu.

Sutra slavimo Mučeništvo sv. Ivana Krstitelja.

U srijedu je nakon večernje svete mise susret naše župne molitvene skupine.

U četvrtak je klanjanje pred Presvetim nakon večernje svete mise.

U subotu slavimo sv. Grgura Velikog, papu i crkvenog naučitelja. Pod večernjom svetom misom molimo za duhovna zvanja budući da je prva subota u mjesecu.

Ovogodišnji katekumenat punoljetnih osoba za primanje sakramenata kršćanske inicijacije započet će 04. listopada u 19:15 sati u Nadbiskupijskom vikarijatu u Osijeku. Susreti će se održavati redovito utorkom u 19.15 sati.  Nije se potrebno unaprijed prijavljivati, nego je dovoljno doći na prvi susret kada će biti i upis.

Sljedeće nedjelje slavimo dvadeset i treću nedjelju kroz godinu. Prestaje ljetni nedjeljni raspored svetih misa tako da su od sljedeće nedjelje svete mise u 7:00, 9:00, 11:00 i 18:30 sati. Prva je nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših odgojnih ustanova – sjemeništa te molimo za duhovna zvanja. Pod jutarnjom svetom misom molit ćemo za dobročinitelje ove naše crkve i samostana.

Pozvani smo uključiti se u akciju „Djelo sv. Petra“ čime pomažemo misionarima uplatom misnih intencija. Tko želi na taj način pomoći, može u župnom uredu uplatiti misnu nakanu koja će biti proslijeđena misionarima. 

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured. Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.