Župne obavijesti: 15. nedjelja kroz godinu

Slavimo petnaestu nedjelju kroz godinu. Nakon svetih misa prikupljamo novčane priloge za potrebe misija i misionara, a uoči spomendana sv. Franje Solanskoga, prezbitera prvoga franjevačkog reda i zaštitnika misija i misionara kojeg slavimo 14. srpnja. Pozvani smo uključiti se u akciju „Djelo sv. Petra“ čime pomažemo misionarima uplatom misnih intencija. Tko želi na taj način pomoći, može u župnom uredu uplatiti misnu nakanu koja će biti proslijeđena misionarima.

Sutra slavimo sv. Benedikta, opata, zaštitnika Europe.

U srijedu slavimo Majku Božju Bistričku, a susret naše župne molitvene zajednice je nakon večernje svete mise.

U četvrtak slavimo sv. Franju Solanskoga, prezbitera prvoga franjevačkog reda i zaštitnika misija i misionara, a klanjanje je pred Presvetim nakon večernje svete mise.

U petak slavimo sv. Bonaventuru, biskupa i crkvenog naučitelja.

U subotu slavimo Gospu Karmelsku.

Sljedeće nedjelje slavimo šesnaestu nedjelju kroz godinu. Gošća naše župe bit će s. Liberija Filipović, Služavka Malog Isusa, misionarka na Haitiju od siječnja 2014. godine. Ona će sudjelovati na svetoj misi u 10:00 sati kada će i govoriti – svjedočiti o vlastitom misionarskom pozivu.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.