Župne obavijesti: 13. nedjelja kroz godinu

Slavimo trinaestu nedjelju kroz godinu.

Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

U srijedu slavimo svetkovinu sv. Petra i Pavla. Svete mise su u 7:30 i 18:30. Susret molitvene zajednice je nakon večernje svete mise. Proštenje je u konkatedrali u Osijeku gdje su svete mise u 6:30, 8:30, 10:00, 11:30 i svečana pontifikalna sveta misa u 18:30 sati koju predslavi mons. Fabijan Svalina, srijemski biskup koadjutor.

U četvrtak je klanjanje pred Presvetim nakon večernje svete mise.

U subotu je Seminar za animatore i suradnike župnih karitativnih skupina u Vikarijatu s početkom u 9:00 sati. Pod večernjom svetom misom molit ćemo za duhovna zvanja budući da je prva subota u mjesecu.

Sljedeće nedjelje slavimo četrnaestu nedjelju kroz godinu. Ujedno je prva nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših sjemeništa te molimo za duhovna zvanja. Pod jutarnjom svetom misom molit ćemo za dobročinitelje ove naše crkve i samostana. U srpnju i kolovozu nedjeljne svete mise su u 7:00, 10:00 i 18:30 sati, a neće biti svetih misa u 9:00 i u 11:00 sati.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.