Župne obavijesti: Nedjelja Pedesetnice – Duhovi

Slavimo Nedjelju Pedesetnice – Duhove. Završava Vazmeni ciklus u liturgijskoj ili crkvenoj godini, a nastavlja se Vrijeme kroz godinu. Ujedno je prva nedjelja u mjesecu kada svojim molitvama i novčanim prilozima pomažemo sjemeništima te molimo za duhovna zvanja. Svoj novčani prilog za sjemeništa možete dati na izlazu iz crkve.

Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

U utorak završava pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Antunu Padovanskom u 18:15 sati, a u Vikarijatu je, s početkom u 20:00 sati, susret svećenika i članova župnih pastoralnih vijećnika osječkih dekanata. Nakon večernje svete mise susret je članova udruge Vojske Bezgrešne.

U četvrtak je klanjanje pred Presvetim nakon večernje svete mise. Redoviti sastanak članova župnih vijeća je u 19:30 sati.

U petak će večernju svetu misu voditi vlč. Ante Šiško, nadbiskupijski povjerenik za misije te će imati susret nakon mise s članovima naše župne misijske skupine.

Naše župno hodočašće na Trsat je u subotu, 11. lipnja ove godine. Polazak je u 3:00 sata. Više ne primamo prijave.

Sljedeće nedjelje slavimo Presveto Trojstvo. Redoviti mjesečni susret Mjesnoga bratstva OFS-a bit će u 16:30 sati.

Dvadeset i peti nadbiskupijski susret osoba s invaliditetom i članova njihovih obitelji bit će 11. lipnja ove godine u Lugu, Školska 5, s početkom u 9:00 sati.

Na oglasnoj ploči imate plakat za proslavu sv. Antuna Padovanskog u našoj franjevačkoj crkvi u Tvrđi. Na sam dan, 13. lipnja, neće biti svetih misa u našoj župnoj crkvi.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured. Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.