Župne obavijesti: Nedjelja Božjeg milosrđa

Slavimo Nedjelju Božjega milosrđa. Završetak je Vazmene osmine. Nakon večernje svete mise imat ćemo klanjanje pred Presvetim. Molit ćemo za mir u Ukrajini.

Molimo zainteresirane za nadbiskupijsku molitvenu zajednicu za duhovna zvanja, bilo one koji su već bili kao i nove, da se javite u župni ured kako bi se mogla obnoviti naša skupina kojoj mogu pristupiti osobe koje su spremne svakoga dana izmoliti nadbiskupijsku molitvu za svećenička i redovnička zvanja. Prijave primamo do četvrtka, 28. travnja ove godine.

Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

Utorkom je pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Antunu Padovanskom u 18:15 sati.

U srijedu je susret molitvene zajednice nakon večernje svete mise.

U četvrtak je klanjanje pred Presvetim nakon večernje svete mise.

Pozivamo vas da se pridružite našim župnim skupinama – misijskoj i karitativnoj. Sastanak zainteresiranih za te skupine bit će u petak, 29. travnja, nakon večernje svete mise.

Sljedeće nedjelje slavimo treću vazmenu nedjelju. Prva je nedjelja u mjesecu kada svojim molitvama i novčanim prilozima pomažemo našim odgojnim ustanovama – sjemeništima te molimo za duhovna zvanja. Pod jutarnjom svetom misom molit ćemo za dobročinitelje ove naše crkve i samostana. Započinju svibanjske pobožnosti.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Protekla tri mjeseca dobili smo velike račune za plin. Na prijedlog naših župnih vijećnika, pozivamo vas da nam pomognete svojim novčanim prilozima koje možete donijeti u župni ured ili ubaciti u škrabicu na izlazu iz crkve. Unaprijed vam najiskrenije zahvaljujemo na vašem razumijevanju i pomoći.

Termini za nakane svetih misa popunjeni su do kraja godine.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.