Župne obavijesti: 31. nedjelja kroz godinu

Slavimo tridesetu i prvu nedjelju kroz godinu. Danas završavaju listopadske pobožnosti.

Ovaj tjedan neće biti župnih kateheza.

Sutra je zapovijedana svetkovina Svi sveti. Svete mise su u 7:00, 9:00, 11:00 i 18:30 sati. Neće biti biblijskog sata.

U utorak slavimo Spomen svih vjernih mrtvih – Dušni dan. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati.

U srijedu je susret molitvene zajednice nakon večernje svete mise.

Ovaj tjedan su prvi petak i subota u mjesecu. U petak je pobožnost Devet prvih petaka u 18:00 sati. U subotu pod večernjom svetom misom molimo za duhovna zvanja, a nakon te mise klanjanje je pred Presvetim.

Sljedeće nedjelje slavimo tridesetu i drugu nedjelju kroz godinu. Prva je nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših odgojnih ustanova – sjemeništa te molimo za duhovna zvanja. Pod jutarnjom svetom misom molimo za dobročinitelje ove naše crkve i samostana.

Na 33. nedjelju kroz godinu, tj. 14. studenoga ove godine, u župama naše Đakovačko-osječke nadbiskupije obilježit će se Nedjelja bračnih jubileja. Svi koji slavite 20, 25, 30, 40, 50 godina braka ili više od toga, javite se tijekom tjedna u župni ured kako bi se zajednički pripremili za slavlje u našoj župi koje će biti pod svetom misom te nedjelje u 9:00 sati.

Zahvalni za vašu dosadašnju pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u prošlogodišnjim potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

U našoj župnoj crkvi obveza je dezinfekcija ruku na ulazu, nošenje maski i potrebna udaljenost. Redari nam pomažu u poštivanju tih mjera.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured u uredovno vrijeme.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak. U župnom uredu i sakristiji možete kupiti kalendare za sljedeću godinu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.