Župne obavijesti: 22. nedjelja kroz godinu

Slavimo dvadeset i drugu nedjelju kroz godinu.

Primanje misnih nakana za sljedeću godinu je u župnom uredu u uredovno vrijeme.

U petak je susret molitvene zajednice nakon večernje svete mise.

U subotu je u 17:30 sati sveta misa Zavičajne udruge Kukujevčana. Pod  svetom misom u 18:30 molimo za duhovna zvanja, budući da je prva subota u mjesecu, a nakon te mise klanjanje je pred Presvetim.

Sljedeće nedjelje slavimo dvadeset i treću nedjelju kroz godinu. Ujedno je prva nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših odgojnih ustanova – sjemeništa te molimo za duhovna zvanja. Pod jutarnjom svetom misom molit ćemo za dobročinitelje ove naše crkve i samostana. Od sljedeće nedjelje nedjeljni raspored svetih misa je u 7:00, 9:00, 11:00 i 18:30 sati.

Zahvalni za vašu dosadašnju pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u prošlogodišnjim potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured u uredovno vrijeme.

Većina naših vjernika razumije upute Stožera pa znamo da ako svi imamo Covid putovnice smijemo biti bez maski u zatvorenom prostoru. Jasno da ne želimo braniti nikome da sudjeluje na svetim misama, a svjesni smo da nisu svi cijepljeni ili da nisu preboljeli koronu ili da svi imamo tzv. Covid putovnicu. Zato je i nadalje obveza dezinfekcija ruku, nošenje maski i potrebna tjelesna udaljenost. Redari nam pomažu u poštivanju tih mjera.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.