Župne obavijesti: Bogojavljanje

BOGOJAVLJENJE

6. siječnja 2019.

1. Danas slavimo svetkovinu Bogojavljenja ili Sveta tri kralja. Svetkovina Bogojavljenja posvećena je Papinskom misijskom Djelu svetog Djetinjstva kojeg slavi cijela Crkva. To Djelo pomaže oko izgradnje škola, sirotišta i bolnica diljem svijeta, sudjeluje u različitim dječjim duhovnim projektima po župama i pomaže dječje pokrete i udruge u misijskim krajevima. Prikupljamo novčane priloge na tu nakanu nakon svetih misa. Danas je i prva nedjelja u mjesecu kada molimo za duhovna zvanja, a novčane priloge za sjemenište prikupljat ćemo sljedeće nedjelje nakon svetih misa. Redoviti susret Mjesnoga bratstva OFS-a je u 16:30 sati.

2. Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise, a u Vikarijatu je biblijski ponedjeljak u 19:30 sati koju vodi dr. sc. s. Silvana Fužinato.

3. U srijedu je pobožnost na čast bl. Mariji od Propetoga Petković u 18:15 sati.

4. U četvrtak je s početkom u 19:30 sati u Vikarijatu socijalni četvrtak kojeg vodi mr. sc. Igor Jakobfi.

5. Sljedeće nedjelje slavimo Krštenje Gospodinovo kada završava božićno vrijeme u liturgijskoj godini, a započinje vrijeme kroz godinu.

6. Molimo sve vas koji još nemate župnu knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

7. U sakristiji i župnom uredu možete kupiti kalendare.

8. Kupujte i čitajte vjerski tisak.