Župne obavijesti: 15. nedjelja kroz godinu

Slavimo petnaestu nedjelju kroz godinu. Ujedno slavimo i sv. Franju Solanskoga, zaštitnika misija i misionara. Nakon svetih misa prikupljamo novčane priloge za potrebe misija i misionara koje možete dati na izlazu iz crkve.

Sutra slavimo sv. Bonaventuru, biskupa i crkvenog naučitelja.

Sljedeće nedjelje slavimo šesnaestu nedjelju kroz godinu.

Caritas Đakovačko-osječke nadbiskupije pokrenuo je humanitarnu akciju pod nazivom: Pomoć stradalima od nevremena u Bošnjacima. U tu svrhu otvoren je račun na kojeg dobrotvori mogu uplaćivati svoje novčane donacije do 20. rujna 2024. godine.
Podaci za uplatu su: Caritas Đakovačko-osječke nadbiskupije, J. J. Strossmayera 58, 31000 Osijek, IBAN: HR14 2340 0091 5112 8898 0, Model: HR00, Poziv na broj: 01-07. Svrha uplate: pomoć stradalima od nevremena u Bošnjacima 01. srpnja 2024. godine
Za uplate iz inozemstva uz sve gore navedene podatke potrebni su i sljedeći podaci: Podaci banke: Privredna banka Zagreb d.d., Radnička cesta 50, 10000 Zagreb, SWIFT CODE: PBZGHR2X
U ovu humanitarnu akciju mogu se uključiti sve fizičke i pravne osobe kako bi se pojedinim samcima i obiteljima slavonskog mjesta Bošnjaci pomoglo da što prije izvrše obnovu oštećenih stambenih objekata. Akcija prikupljanja novčanih donacija traje do 20. rujna 2024. godine. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na e-mail: caritas@djos.hr i na broju telefona: 031 253 910. Tko želi, može svoj novčani dar donijeti u župni ured u uredovno vrijeme.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Zbog učestalih pitanja ponavljam obavijest da su termini za nakane svetih misa popunjeni do kraja godine.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.