Župne obavijesti: 5. vazmena nedjelja

Slavimo petu vazmenu nedjelju. Pod večernjom svetom misom molit ćemo za stradalnike Bleiburga i Križnog puta našega naroda u poraću Drugoga svjetskog rata.

Zahvaljujući pojedinim našim redarima, župnim vijećnicima kao i donatorima, preuređujemo donji dio naše crkve pa su svete mise do daljnjega u gornjem dijelu.

Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

Pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Antunu Padovanskom je u 18:15 sati.

U srijedu je susret molitvene zajednice nakon večernje svete mise.

U četvrtak je klanjanje pred Presvetim nakon večernje svete mise.

U subotu, 21. svibnja, s početkom u 10 sati, započinje Dan otvorenih vrata Isusovačke klasične gimnazije s pravom javnosti u Osijeku, Trg Vatroslava Lisinskog 1.

Sljedeće nedjelje slavimo šestu vazmenu nedjelju.

Za članove nadbiskupijske molitvene zajednice za svećenička i redovnička zvanja – u župnom uredu možete podići vaše osobne knjižice s molitvom za duhovna zvanja.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.