Župne obavijesti: 4. vazmena nedjelja

Slavimo četvrtu vazmenu nedjelju. Nedjelja je Dobrog Pastira, Majčin dan i druga je nedjelja u svibnju kada je u našoj župi godišnje klanjanje pred Presvetim. Pred kraj prijepodnevnih svetih misa imat ćemo kratko klanjanje. Crkva će biti otvorena i poslije podne kada će biti izloženo Presveto za osobno klanjanje. Zajednički završetak klanjanja bit će od 17:30 sati. U 18:15 su svibanjske pobožnosti. Redoviti mjesečni susret Mjesnoga bratstva OFS-a je u 16:30 sati.

Zahvaljujući pojedinim našim redarima, župnim vijećnicima kao i donatorima, preuređujemo donji dio naše crkve pa su svete mise do daljnjega u gornjem dijelu.

Sutra je pobožnost na čast bl. Mariji Petković u 18:00 sati. Krunica Božjeg milosrđa je u 18:15. Neće biti biblijskog sata nakon večernje svete mise.

U utorak slavimo Gospu Trsatsku, zaštitnicu naše Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati. Pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Antunu Padovanskom je u 18:15 sati.

U srijedu je susret molitvene zajednice nakon večernje svete mise.

U četvrtak je klanjanje pred Presvetim nakon večernje svete mise.

U petak je ispovijed ovogodišnjih prvopričesnika u 10:00 i u 15:00 sati.

U subotu je Prva Pričest u našoj Župi. Svete mise su u 9 i u 11 sati.

Sljedeće nedjelje slavimo petu vazmenu nedjelju. Pod večernjom svetom misom molit ćemo za stradalnike Bleiburga i Križnog puta našega naroda u poraću Drugoga svjetskog rata.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.