Župne obavijesti: 6. vazmena nedjelja

Slavimo šestu vazmenu nedjelju.

Zahvaljujući pojedinim našim redarima, župnim vijećnicima kao i donatorima, preuređujemo donji dio naše crkve pa su svete mise do daljnjega u gornjem dijelu. Zahvalni smo svima koji nam pomažete u obnovi, a za sve naše dobročinitelje redovito molimo prve nedjelje u mjesecu pod svetom misom u 7 sati.

Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

Pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Antunu Padovanskom je u 18:15 sati.

U srijedu je susret molitvene zajednice nakon večernje svete mise.

U četvrtak slavimo Uzašašće Gospodinovo – Spasovo. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati. Istoga dana, u 19:30 sati, bit će u našoj župnoj crkvi Dobrotvorni koncert za pomoć prognanima iz Ukrajine. Sudjeluju Vanessa Mioč, fra Miroslav Petrac, Crkveni zbor Snaga Duha iz župe Sv. Antuna Padovanskog u Našicama, Dario Bezik, Dječji zbor kao i Večernji zbor iz naše Župe. Svi ste pozvani kako bi pjesmom, molitvom i dobrotvornim novčanim prilozima pomogli našim prognanim prijateljima iz Ukrajine.

U subotu, 28. svibnja ove godine, bit će u 10 sati prezbitersko ređenje u župnoj crkvi Sv. Ivana XXIII u zagrebačkoj Dubravi. Zaređena će biti četvorica franjevaca iz naše Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda: fra Ivan Ivanković iz Našica, fra Marko Ćosić iz Petrinje, fra Antonio Kirin iz Virovitice i fra Vinko Brković iz Opatovca.

Sljedeće nedjelje slavimo sedmu vazmenu nedjelju.

Za članove nadbiskupijske molitvene zajednice za svećenička i redovnička zvanja – u župnom uredu možete podići vaše osobne knjižice s molitvom za duhovna zvanja.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.