Župne obavijesti: 13. nedjelja kroz godinu

Slavimo trinaestu nedjelju kroz godinu. Još su uvijek na snazi mjere za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom. Obvezna je dezinfekcija ruku, nošenje maski za lice i fizička distanca. Naši nam redari pomažu da se pridržavamo ovih mjera.

U utorak slavimo sv. Petra i Pavla. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati.

U petak je nakon večernje svete mise molitva i susret naše župne molitvene zajednice.

U subotu ćemo pod večernjom svetom misom  moliti za duhovna zvanja, a klanjanje je pred Presvetim nakon te mise.

Sljedeće nedjelje slavimo četrnaestu nedjelju kroz godinu. Prva je nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših sjemeništa te molimo za duhovna zvanja. Pod jutarnjom svetom misom molit ćemo za dobročinitelje ove naše crkve i samostana. U srpnju i kolovozu nedjeljne svete mise su u 7, 10 i 18:30 sati, a nema svetih misa u 9 i u 11 sati.

Prošlogodišnjim potresima teško su oštećeni naše crkve i samostani na Kaptolu u Zagrebu, Samoboru, Čuntiću, Karlovcu, Jastrebarskom, Klanjcu, Hrastovici i Petrinji. Zahvalni za dosadašnju pomoć preporučamo se i nadalje vašoj dobroti i suosjećajnosti te vas pozivamo da svojim molitvama i novčanim prilozima pomognete obnovu crkvi i samostana u kojima mi franjevci djelujemo. Svoje novčane priloge možete dati u označenu škrabicu pri izlazu iz crkve, donijeti u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured u uredovno vrijeme.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.