Župne obavijesti: 28. nedjelja kroz godinu

Slavimo dvadeset i osmu nedjelju kroz godinu. Danas i sljedeće nedjelje prikupljamo novčane priloge za nastradale u strahovitim poplavama u Bosni i Hercegovini. Svoj novčani prilog možete dati na izlazu iz crkve. Za one koji žele pojedinačno pomoći nastradalima u poplavama u Bosni i Hercegovini imate obavijest – plakat na oglasnoj ploči. Svoj novčani prilog možete donijeti i u župni ured u uredovno vrijeme.

Od sutra pa do subote, prije i pod večernjim svetim misama, molit ćemo i razmišljati o potrebama misija i misionara, budući da sljedeće nedjelje slavimo Misijsku nedjelju. Pozvani smo na sudjelovanje u našoj crkvi te da svojim molitvama i novčanim prilozima pomognemo rad misionara diljem svijeta. Svoj novčani dar možete donijeti i u župni ured u uredovno vrijeme. U srijedu će krunicu predmoliti ministranti, a u četvrtak će biti klanjanje pred Presvetim nakon večernje svete mise. Na tom će klanjanju sudjelovati ovogodišnji kandidati za primanje svete Potvrde i to je ujedno i njihova kateheza četvrtkom.

U subotu, 19. listopada ove godine, s početkom u 10:00 sati, u crkvi sv. Ivana XXIII u zagrebačkoj Dubravi bit će đakonsko ređenje fra Davora Palića iz Zagreba, člana naše Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda.

Sljedeće nedjelje slavimo dvadeset i devetu nedjelju kroz godinu. Redoviti mjesečni susret Mjesnoga bratstva OFS-a bit će u 16:30 sati. Ujedno je pretposljednja nedjelja u listopadu i slavimo Misijsku nedjelju kada svojim molitvama i novčanim prilozima želimo pomoći rad misionara u misijama diljem svijeta. Novčane priloge za misije prikupljat ćemo u nedjelju, 27. listopada ove godine.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.