Župne obavijesti: Nedjelja uskrsnuća Gospodinova – Vazam –

Slavimo Nedjelju uskrsnuća Gospodinova – Vazam ili Uskrs. Svima vama i vašima najiskrenije želim sretan i blagoslovljen Uskrs. Nakon svetih misa skupljamo novčane priloge za „Petrov novčić“ čime pomažemo djelovanju Svete Stolice u Rimu. Svoj novčani dar možete dati na izlazu iz crkve. Zahvala svima koji ste darovali za Caritas. Hvala i svima koji ste sudjelovali u obredima Vazmenog trodnevlja.

Sutra je drugi dan Vazmene osmine, Vazmeni ponedjeljak. Svete mise su prema nedjeljnom rasporedu u 7:00, 10:00 i 18:30 sati.

U utorak je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom u 18:15 sati.

U subotu molimo pod večernjom svetom misom za duhovna zvanja, budući da je prva subota u mjesecu.

Sljedeće nedjelje slavimo Nedjelju Božjega milosrđa i završetak je Vazmene osmine. Ujedno je i prva nedjelja u mjesecu kada svojom molitvama i novčanim prilozima pomažemo naša sjemeništa. Pod jutarnjom svetom misom molit ćemo za dobročinitelje ove naše crkve i samostana.

Susret hrvatske katoličke mladeži bit će ove godine u Gospiću 4. svibnja. Geslo susreta je „Raduj se za svoje mladosti“ (usp. Prop 11,9). Mladi se za Susret prijavljuju preko interneta odnosno poveznice u suradnji sa svojim župnikom, pa je potrebno javiti se osobno u župni ured. Prijave traju do 10. travnja ove godine.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebnu označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župnom uredu u uredovno vrijeme.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.