Župne obavijesti: 4. korizmena nedjelja

Slavimo četvrtu korizmenu nedjelju. Danas svojim novčanim prilozima pomažemo radu naših odgojnih ustanova – sjemeništa. Svoj novčani prilog možete dati na izlazu iz crkve.

U korizmeno vrijeme pobožnost križnoga puta je srijedom i petkom u 18:00 sati. Korizma je vrijeme posta, molitve i dobrih djela. Prikupljanje prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština za potrebite u našoj župi bit će do Cvjetnice. Svoje darove možete donijeti u župni ured.

Sljedeće nedjelje slavimo petu korizmenu nedjelju.

Trodnevna duhovna obnova za branitelje i stradalnike Domovinskog rata i njihovih obitelji Đakovačko-osječke nadbiskupije bit će u Župi Duha Svetoga u Nuštru od 15. do 17. ožujka ove godine, pod nazivom „I danas živimo domoljublje zagledani u Isusa molitelja i patnika“. Više o obnovi imate na plakatu na oglasnoj ploči.

Ispovijed starih i bolesnih koji ne mogu doći u crkvu bit će 25. ožujka ove godine od 8:30 sati. Potrebno je prijaviti ih u župni ured. Tzv. velika ispovijed u našoj će župnoj crkvi biti 20. ožujka u 9:00 i u 15:00 sati.

Susret hrvatske katoličke mladeži bit će ove godine u Gospiću 4. svibnja. Mladi se za Susret prijavljuju preko interneta odnosno poveznice u suradnji sa svojim župnikom, pa je potrebno javiti se osobno u župni ured. Prijave traju do 31. ožujka ove godine.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured u uredovno vrijeme.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.