Župne obavijesti: 4. nedjelja kroz godinu

Slavimo četvrtu nedjelju kroz godinu.

Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

U utorak je redoviti sastanak župnih vijeća u 19:30 sati.

U četvrtak je klanjanje pred Presvetim nakon večernje svete mise.

U veljači nastavljamo s redovitim župnim katehezama.

U petak slavimo Prikazanje Gospodinovo, Svijećnicu. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati. Bit će blagoslov svijeća pod misom, a svijeće ćete moći kupiti prije misa.

U subotu slavimo sv. Blaža, zaštitnika od bolesti grla. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati. Blagoslov grla bit će nakon svetih misa. Prva je subota u mjesecu kada pod večernjom svetom misom molimo za duhovna zvanja.

Sljedeće nedjelje slavimo petu nedjelju kroz godinu. Ujedno je prva nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših sjemeništa te molimo za duhovna zvanja. Pod jutarnjom svetom misom molit ćemo za dobročinitelje ove naše crkve i samostana.

Seminar za bračne parove u organizaciji Bračnog i obiteljskog savjetovališta naše Nadbiskupije na temu „Granice u bračnim i obiteljskim odnosima“ bit će održan 10. veljače ove godine s početkom u 8:30 sati u prostorima KBF-a u Đakovu. Program će voditi izv. prof. dr. sc. Tijana Borovac s Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku. Zainteresirani se trebaju prijaviti za Seminar najkasnije do 7. veljače ove godine. Više o Seminaru imate na oglasnoj ploči.

Susret hrvatske katoličke mladeži bit će ove godine u Gospiću 4. svibnja. Geslo susreta je „Raduj se za svoje mladosti“ (usp. Prop 11,9). Mladi se za Susret prijavljuju preko interneta odnosno poveznice u suradnji sa svojim župnikom, pa je potrebno javiti se osobno u župni ured. Prijave traju do 31. ožujka ove godine.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured u uredovno vrijeme.

Potičemo zainteresirane za pjevanje i sviranje u našim crkvenim zborovima (dječji, večernji ili mješoviti) da se priključe te da svojim pjevanjem i sviranjem obogaćuju liturgijska slavlja u našoj župi.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.