Župne obavijesti: 24. nedjelja kroz godinu

Slavimo dvadeset i četvrtu nedjelju kroz godinu. Danas je u našoj nadbiskupiji Katehetska nedjelja.

Od sutra pa do srijede, 20. rujna, prijave za župne kateheze bit će u župnom uredu od 8:30 – 11:00 te od 16:00 – 18:00 sati. Župne kateheze su obvezne uz školski vjeronauk i pohađanje svetih misa kao priprava za primanje prve sv. ispovijedi, prve sv. pričesti i sv. potvrde. Kateheze su obvezne za prve, druge, treće i osme razrede osnovnih škola te prve i druge razrede srednjih škola. Kod prijave potrebno je donijeti župnu obiteljsku knjižicu

Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

U četvrtak je redoviti sastanak župnih vijeća u 19:30 sati.

Sljedeće nedjelje slavimo dvadeset i petu nedjelju kroz godinu.

Pozvani smo pomoći stradalima u potresu u Maroku. Na oglasnoj ploči imate broj računa na koji se može uplatiti novčani prilog ili pozivom na broj telefona 060 9010.

Ovogodišnji katekumenat punoljetnih osoba za primanje sakramenata kršćanske inicijacije započet će 3. listopada u 19:15 sati u Nadbiskupijskom vikarijatu u Osijeku. Susreti će se održavati redovito utorkom u 19:15 sati. Nije se potrebno unaprijed prijavljivati, nego je dovoljno doći na prvi susret kada će biti i upis.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.