Župne obavijesti: 6. nedjelja kroz godinu

Suosjećajući s nastradalima u razornim potresima u Turskoj i Siriji želimo im pomoći svojim molitvama i novčanim darom. Ove i iduće nedjelje nakon svetih misa prikupljamo novčane priloge koje ćemo proslijediti preko naše Nadbiskupije Nacionalnom Caritasu. Svoj novčani dar možete dati na izlazu iz crkve ili kroz tjedan u župnom uredu u uredovno vrijeme. Pozvani smo priključiti se i Akciji Hrvatskoga Caritasa pozivom na donacijski telefon 060 9010 (cijena poziva je 0,83 eura po pozivu, PDV uključen). Tko želi može i osobno uplatiti novčana sredstva na žiro račun Hrvatskoga Caritasa kod Privredne banke Zagreb. Račun glasi: HR0723400091511220139.

Slavimo šestu nedjelju kroz godinu.

Sutra neće biti biblijskoga sata.

U srijedu je redoviti susret naših župnih vijeća u 19:30 sati.

U četvrtak je klanjanje pred Presvetim nakon večernje svete mise.

Sljedeće nedjelje slavimo sedmu nedjelju kroz godinu.

U petak, 24. veljače, bit će nakon večernje svete mise roditeljski sastanak za roditelje ovogodišnjih prvopričesnika i krizmanika.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti.

Ove godine se od 1. do 6. kolovoza održava Svjetski dan mladih u Lisabonu. Povjerenstvo za pastoral mladih naše Nadbiskupije organizira hodočašće mladih koje će trajati od 28. srpnja do 11. kolovoza. Cijena je 850,00 eura (6.400,00 kn), a u cijenu nije zaračunato putno zdravstveno osiguranje 15,00 eura (113,00 kn) niti osiguranje od otkaza puta u slučaju bolesti u iznosu od 15:00 eura (113,00 kn). Zainteresirani neka se jave u župni ured radi više informacija.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured u uredovno vrijeme.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.