Župne obavijesti: 4. nedjelja došašća

Slavimo četvrtu nedjelju došašća. Zahvaljujemo svima koji ste svojim darovima pomogli potrebitima za koje skrbi Caritas.

U utorak je nakon večernje svete mise sastanak udruge Vojske Bezgrešne.

U subotu je Badnjak. Završna sveta misa zornica je u 6:00 sati, neće biti svete mise u 18:30, a polnoćke su u 20:00 sati i u ponoć. U 19:30 sati djeca će naše župe imati prigodnu božićnu priredbu kada i očekujemo dolazak „Betlehemskog svjetla“ kojeg će donijeti skauti.

Sljedeće nedjelje slavimo Rođenje Gospodinovo – Božić. Svete mise su u 7:00, 9:00, 11:00 i 18:30 sati.

Na oglasnoj ploči imate plan rasporeda blagoslova obitelji u našoj župi koji započinje u ponedjeljak, 26. prosinca. Ako niste u to vrijeme doma, molimo vas da se javite u župni ured. Isto tako, ako do sada niste primali blagoslov, a želite ga primiti, molimo vas da se javite u župni ured. Za vrijeme blagoslova obitelji župni ured će biti otvoren radnim danima od 16:00 do 18:00 sati, osim na Staru godinu.

Podsjećamo one koji su kumovi djeci u Beninu da uplate svoj dar.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak. U župnom uredu i gornjoj sakristiji možete kupiti kalendare za sljedeću godinu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.