Župne obavijesti: 3. vazmena nedjelja

Slavimo treću vazmenu nedjelju. Prva je nedjelja u mjesecu kada svojim molitvama i novčanim prilozima pomažemo našim odgojnim ustanovama – sjemeništima te molimo za duhovna zvanja. Započinju svibanjske pobožnosti.

Zahvaljujući našim redarima, župnim vijećnicima kao i pojedinim donatorima preuređujemo donji dio naše crkve pa će svete mise do daljnjega biti u gornjem dijelu.

Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

Utorkom je pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Antunu Padovanskom u 18:15 sati. Susret ovogodišnjih krizmanika s djeliteljem krizme mons. Vladimirom Dugalićem bit će u utorak u 19:30 sati.

U srijedu je susret molitvene zajednice nakon večernje svete mise.

U četvrtak je klanjanje pred Presvetim nakon večernje svete mise kada molimo za duhovna zvanja.

Ovaj tjedan su prvi petak i prva subota u mjesecu. U petak je ispovijed krizmanika i njihovih kumova u 10:00 i u 15:00 sati. U subotu je slavlje Svete potvrde pod misom u 10:00 sati. Djelitelj sakramenta je delegat našega nadbiskupa, mons. Vladimir Dugalić.

Sljedeće nedjelje slavimo Nedjelju Dobrog Pastira. Ujedno je i Majčin dan. Druga je nedjelja u svibnju kada je u našoj župi godišnje klanjanje pred Presvetim. Pod svetom misom u 11:00 sati bit će u našoj župnoj zajednici predstavljena molitvena zajednica naše župe za svećenička i redovnička zvanja. Nakon prijepodnevnih svetih misa imat ćemo kratko klanjanje. Crkva će biti otvorena i poslije podne kada će biti izloženo Presveto za osobno klanjanje. Zajednički završetak klanjanja bit će od 17:30 sati. U 18:15 su svibanjske pobožnosti. Redoviti mjesečni susret Mjesnoga bratstva OFS-a je u 16:30 sati.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku. Zahvaljujemo i vama koji ste svojim novčanim prilogom pomogli pri plaćanju računa za plin.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.