Župne obavijesti: 2. nedjelja kroz godinu

Slavimo drugu nedjelju kroz godinu.

Zahvaljujemo svima koji ste primili blagoslov svojih obitelji kao i vama koji ste odgovorno odustali od blagoslova zbog izolacije ili bolesti. Blagoslov obitelji primila je 1651 obitelj. Prema redovitom popisu za blagoslov imamo u župi 2126 obitelji s 5444 članova što je prosjek 2,56 člana po obitelji. Prema našoj župnoj statistici (obiteljske župne knjižice) u našoj župi imamo 2952 obitelji s 8343 člana (prosjek je 2,82 člana po obitelji), od kojih je 8204 rimokatolika. Iskreno hvala i za vaš novčani dar za našu župu kao i za naše ministrante koji ste dali prilikom blagoslova.

Sutra neće biti biblijskog sata.

U srijedu je susret molitvene zajednice nakon večernje svete mise.

U četvrtak je nakon večernje svete mise klanjanje pred Presvetim.

Sljedeće nedjelje slavimo treću nedjelju kroz godinu.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

U našoj župnoj crkvi obveza je dezinfekcija ruku na ulazu, nošenje maski i potrebna udaljenost. Redari nam pomažu u poštivanju tih mjera.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured u uredovno vrijeme.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak. U župnom uredu i sakristiji možete kupiti kalendare za ovu godinu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.