Župne obavijesti: 33. nedjelja kroz godinu

Slavimo tridesetu i treću nedjelju kroz godinu. Redoviti mjesečni susret članova Mjesnoga bratstva OFS-a je u 16:30 sati.

Župnih kateheza nema za polaznike koji imaju online nastavu.

Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

U srijedu je susret molitvene zajednice nakon večernje svete mise.

U četvrtak je sjećanje na naš Grad heroj – Vukovar. U našoj je Nadbiskupiji zavjetno hodočašće u Vukovar. Nećemo imati jutarnju svetu misu, a pod večernjom svetom misom molimo za poginule i nestale u obrani Vukovara. Klanjanje pred Presvetim je nakon večernje svete mise.

U subotu ćemo pod večernjom svetom misom moliti za poginule hrvatske branitelje iz naše Župe.

Sljedeće nedjelje slavimo Nedjelju Krista Kralja ili tridesetu i četvrtu nedjelju kroz godinu.

Zahvalni za vašu dosadašnju pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u prošlogodišnjim potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

U našoj župnoj crkvi obveza je dezinfekcija ruku na ulazu, nošenje maski i potrebna udaljenost. Redari nam pomažu u poštivanju tih mjera.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured u uredovno vrijeme.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak. U župnom uredu i sakristiji možete kupiti kalendare za sljedeću godinu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.