Župne obavijesti: 32. nedjelja kroz godinu

Slavimo tridesetu i drugu nedjelju kroz godinu. Prva je nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših odgojnih ustanova – sjemeništa te molimo za duhovna zvanja. Svoj novčani prilog za
sjemeništa možete dati na izlazu iz crkve.

Sutra neće biti biblijskog sata.

U utorak je pobožnost na čast bl. Marije Petković u 18:15 sati. Članovi Vojske Bezgrješne imaju svoj susret nakon večernje svete mise.

U srijedu je susret molitvene zajednice nakon večernje svete mise.

U četvrtak je klanjanje pred Presvetim nakon večernje svete mise.

Sljedeće nedjelje slavimo tridesetu i treću nedjelju kroz godinu. U župama naše Đakovačko-osječke nadbiskupije obilježit će se Nedjelja bračnih jubileja. Redoviti mjesečni susret članova Mjesnoga bratstva OFS-a bit će u 16:30 sati.

Zahvalni za vašu dosadašnju pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u prošlogodišnjim potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

U našoj župnoj crkvi obveza je dezinfekcija ruku na ulazu, nošenje maski i potrebna udaljenost. Redari nam pomažu u poštivanju tih mjera.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured u uredovno vrijeme.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak. U župnom uredu i sakristiji možete kupiti kalendare za sljedeću godinu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.