Župne obavijesti: 25. nedjelja kroz godinu

Slavimo dvadeset i petu nedjelju kroz godinu.

Prijave za župne kateheze su u župnom uredu od sutra pa do srijede od 8:30 – 10:30 te od 16:00 – 18:00 sati. Župne kateheze su obvezne uz školski vjeronauk i pohađanje svetih misa kao priprava za primanje prve sv. ispovijedi, prve sv. pričesti i sv. potvrde. Kateheze su za prve, druge, treće i osme razrede osnovnih škola te prve i druge razrede srednjih škola. Kod prijave potrebno je donijeti župnu obiteljsku knjižicu.

Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

U četvrtak je klanjanje pred Presvetim nakon večernje svete mise.

Petkom je proba pjevanja mješovitog župnog zbora nakon večernje svete mise, a subotom je proba pjevanja djece u 10:00 sati.

Sljedeće nedjelje slavimo dvadeset i šestu nedjelju kroz godinu.

Hodočašće studenata naše Nadbiskupije u Aljmaš bit će u subotu, 9. listopada ove godine. Studenti bi se trebali toga dana okupiti u dvorištu Župe sv. Ćirila i Metoda u Osijeku, odakle bi se pješice uputili prema Aljmašu. Dužina puta je 26 km. Mladi se na hodočašće trebaju prijaviti kod svojih župnika ili studentskih kapelana ili svojih duhovnika najkasnije do 4. listopada ove godine.

Ovogodišnji katekumenat punoljetnih osoba za primanje sakramenata kršćanske inicijacije započet će 12. listopada u 19:15 sati u dvorani župe sv. Mihaela u Osijeku u Tvrđi. Nije se potrebno unaprijed prijavljivati, nego je dovoljno doći na prvi susret kada će biti i upis.

Zahvalni za vašu dosadašnju pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u prošlogodišnjim potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

U našoj župnoj crkvi obveza je dezinfekcija ruku, nošenje maski i potrebna tjelesna udaljenost. Redari nam pomažu u poštivanju tih mjera.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured u uredovno vrijeme.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak. U župnom uredu i sakristiji možete kupiti kalendare za sljedeću godinu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.