Župne obavijesti: 24. nedjelja kroz godinu

Slavimo dvadeset i četvrtu nedjelju kroz godinu. Redoviti susret Mjesnoga bratstva OFS-a je u 16:30 sati.
Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

U utorak slavimo Uzvišenje sv. Križa. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati.

U srijedu je susret molitvene zajednice nakon večernje svete mise.

U četvrtak je klanjanje pred Presvetim nakon večernje svete mise.

Petkom je proba pjevanja mješovitog župnog zbora nakon večernje svete mise, a subotom je proba pjevanja djece u 10:00 sati.

Sljedeće nedjelje slavimo dvadeset i petu nedjelju kroz godinu. U našoj je Nadbiskupiji Katehetska nedjelja pa ćemo pod svetom misom u 11:00 sati imati Zaziv Duha Svetoga za početak školske i vjeronaučne godine.

Prijave za župne kateheze bit će u župnom uredu od 20. do 22. rujna ove godine (ponedjeljak, utorak i srijeda) od 8:30 – 11:00 te od 16:00 – 18:00 sati. Župne kateheze su obvezne uz školski vjeronauk i pohađanje svetih misa kao priprava za primanje prve sv. ispovijedi, prve sv. pričesti i sv. potvrde. Kateheze su za prve, druge, treće i osme razrede osnovnih škola te prve i druge razrede srednjih škola. Kod prijave potrebno je donijeti župnu obiteljsku knjižicu.


Ovogodišnji katekumenat punoljetnih osoba za primanje sakramenata kršćanske inicijacije započet će 12. listopada u 19:15 sati u dvorani župe sv. Mihaela u Osijeku u Tvrđi. Nije se potrebno unaprijed prijavljivati, nego je dovoljno doći na prvi susret kada će biti i upis.

Zahvalni za vašu dosadašnju pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u prošlogodišnjim potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Još je uvijek u našoj župnoj crkvi obveza dezinfekcija ruku, nošenje maski i potrebna tjelesna udaljenost. Redari nam pomažu u poštivanju tih mjera.


Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured u uredovno vrijeme.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.