Župne obavijesti: 19. nedjelja kroz godinu

Slavimo devetnaestu nedjelju kroz godinu.

Od sutra primamo misne nakane za sljedeću godinu. Primanje misnih nakana je u župnom uredu u uredovno vrijeme, a sutra će župni ured biti otvoren od 8:30 do 10:00 i od 17:00 do 18:00 sati. Sutra je pobožnost na čast bl. Mariji Petković u 18:15.

U srijedu slavimo sv. Klaru Asišku. Svete mise su u 7:30 i 18:30.

U četvrtak neće biti klanjanja pred Presvetim nakon večernje svete mise.

Sljedeće nedjelje slavimo zapovijedanu svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije – Veliku Gospu. Svete mise su u našoj župi u 7:00, 10:00 i 18:30. Rasporede misnih slavlja za Veliku Gospu u marijanskim svetištima u našoj nadbiskupiji imate na oglasnoj ploči kao i upute Policije kako se treba ponašati tijekom hodočašća.

Zahvalni za vašu dosadašnju pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u prošlogodišnjim potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured u uredovno vrijeme.

Većina naših vjernika razumije upute Stožera pa znamo da ako svi imamo Covid putovnice smijemo biti bez maski u zatvorenom prostoru. Jasno da ne želimo braniti nikome da sudjeluje na svetim misama, a svjesni smo da nisu svi cijepljeni ili da nisu preboljeli koronu ili da svi imamo tzv. Covid putovnicu. Zato je i nadalje obveza dezinfekcija ruku, nošenje maski i potrebna tjelesna udaljenost. Redari nam pomažu u poštivanju tih mjera.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.