Župne obavijesti: 6. vazmena nedjelja

6. VAZMENA NEDJELJA
6. svibnja 2018.

1. Danas slavimo šestu vazmenu nedjelju koja je ujedno i prva nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših odgojnih ustanova – sjemeništa te molimo za duhovna zvanja. Slavlje Prve Pričesti je pod misom u 11:00 sati. U tijeku su svibanjske pobožnosti.

2. Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise. U Vikarijatu je biblijska tribina s početkom u 19:30 sati koju vodi dr. sc. s. Silvana Fužinato.

3. U utorak je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom u 18:15.

4. U srijedu je pobožnost na čast bl. Mariji od Propetoga Petković u 18:15.

5. U četvrtak slavimo Uzašašće Gospodinovo – Spasovo. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati. Neće biti klanjanja pred Presvetim.

6. Sljedeće nedjelje slavimo sedmu vazmenu nedjelju. Druga je nedjelja u svibnju kada slavimo Majčin dan. Sakupljamo novčane priloge za obnovu Kuće susreta Tabor u Samoboru. Redoviti mjesečni susret Mjesnoga bratstva OFS-a je u 16:30 sati.

7. 19. svibnja ove godine, s početkom u 9:30 sati, u Valpovu će biti XVIII. Nadbiskupijski susret osoba s invaliditetom i članova njihovih obitelji.

8. Molimo sve vas koji još nemate župnu knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured. Mnogi traže posvjedočenja za kumovanje i slične dokumente, govore da su iz naše Župe, a nemamo nikakvih podataka o njima preko obiteljskih knjižica ili da primaju blagoslov obitelji. Isto je tako i kod prijavljivanja za krštenja, sprovode…

9. Termini za svete mise popunjeni su misnim nakanama do kraja godine.

10. Kupujte i čitajte vjerski tisak.