Župne obavijesti: 24. nedjelja kroz godinu

Slavimo dvadeset i četvrtu nedjelju kroz godinu.

Sutra je u 16:00 sati susret članova udruge Vojske Bezgrešne.

U utorak slavimo blagdan Rana sv. Franje Asiškoga. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati.

Sljedeće nedjelje slavimo dvadeset i petu nedjelju kroz godinu.

Od 23. do 25. rujna, prijave za župne kateheze bit će u župnom uredu od 8:30 – 11:00 te od 16:00 – 18:00 sati. Župne kateheze su obvezne uz školski vjeronauk i pohađanje svetih misa kao priprava za primanje prve sv. ispovijedi, prve sv. pričesti i sv. potvrde. Kateheze su obvezne za prve, druge, treće i osme razrede osnovnih škola te prve i druge razrede srednjih škola. Kod prijave potrebno je donijeti župnu obiteljsku knjižicu kao i potvrdu o pohađanju školskog vjeronauka.

Ured za pastoral mladih u našoj Nadbiskupiji organizira Susret mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije u Valpovu pod geslom Radost srca jača život. Susret će biti u subotu, 28. rujna ove godine, s početkom u 10:00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani. Zainteresirani mladi od 15 do 30 godina neka se jave do 21. rujna u župni ured u uredovno vrijeme kako bi dobili dodatne informacije te kako bi mogli biti prijavljeni za taj Susret.

Susret roditelja djece prvoga, drugoga, trećega i osmoga razreda osnovne škole kao i prvoga i drugoga razreda srednje škole bit će u srijedu, 10. listopada ove godine. Susret započinje molitvom krunice u 18:00 sati, nakon čega slijedi sveta misa u 18:30 i nastavak susreta je nakon te mise. Svi su roditelji obvezni doći.

Ovogodišnji katekumenat punoljetnih osoba za primanje sakramenata kršćanske inicijacije započet će 15. listopada u 19:15 sati u Nadbiskupijskom vikarijatu u Osijeku, Strossmayerova 58. Susreti će se održavati redovito utorkom u 19:15 sati. Nije se potrebno unaprijed prijavljivati, nego je dovoljno doći na prvi susret kada će biti i upis.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured. Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.