Župne obavijesti: 5. vazmena nedjelja

Slavimo petu vazmenu nedjelju. Nakon svetih misa prodajna je akcija majica čijom kupnjom pomažemo ovogodišnji Hod za život.

U utorak je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom u 18:15 sati.

U srijedu započinju svibanjske pobožnosti.

U četvrtak je susret članova udruge Vojske Bezgrešne u 15:00 sati, a klanjanje pred Presvetim je nakon večernje svete mise kada molimo za duhovna zvanja.

U petak je prva ispovijed ovogodišnjih kandidata za prvu svetu pričest u 16:00 sati.

U subotu je u našoj župi slavlje Prve Pričesti. Sveta misa započinje u 10:00 sati. Ujedno je prva subota u mjesecu kada pod večernjom svetom misom molimo za duhovna zvanja.

Sljedeće nedjelje slavimo šestu vazmenu nedjelju. Prva je nedjelja u mjesecu kada svojim molitvama i novčanim prilozima pomažemo naša sjemeništa te molimo za duhovna zvanja. Pod jutarnjom svetom misom molit ćemo za dobročinitelje ove naše crkve i samostana.

U tijeku su radovi u donjoj sakristiji. Preporučam se vašoj dobroti, a ujedno zahvaljujem našoj Osječko-baranjskoj županiji na novčanoj pomoći pri toj obnovi.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.