Župne obavijesti: 2. vazmena nedjelja

2. VAZMENA NEDJELJA

8. travnja 2018.

1. Danas slavimo drugu vazmenu nedjelju. Nakon svetih misa sakupljamo novčane priloge za obnovu Kuće susreta Tabor u Samoboru. Redoviti mjesečni susret Mjesnoga bratstva OFS-a je u 16:30 sati.

2. Sutra liturgijski slavimo Blagovijest – Navještenje Gospodinovo budući da je 25. ožujka ove godine bila Cvjetnica. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati. U 18:15 je pobožnost na čast bl. Mariji od Propetoga Petković, a biblijski sat je nakon večernje svete mise. U Vikarijatu je Biblijsko-molitvena večer u 19:30 sati koju vodi vlč. Krešimir Bulat.

3. Utorkom je pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Antunu Padovanskom u 18:15 sati.

4. U četvrtak je nakon večernje svete mise klanjanje pred Presvetim. U Vikarijatu je u 19:30 sati socijalna tribina koju vodi mr. sc. Igor Jakobfi.

5. Sljedeće nedjelje slavimo treću vazmenu nedjelju.

6. Molimo sve vas koji još nemate župnu knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured. Mnogi traže posvjedočenja za kumovanje i slične dokumente, govore da su iz naše Župe, a nemamo nikakvih podataka o njima preko obiteljskih knjižica ili da primaju blagoslov obitelji. Isto je tako i kod prijavljivanja za sprovode. Osobito nam je žao kada se svašta govori o tome, kao i o općenito vjerskom životu u Župi, a da neki župljani (jer žive na teritoriju Župe pa su župljani) niti ne znaju kako izgleda unutrašnjost naše župne crkve ili gdje je župni ured.

7. Kupujte i čitajte vjerski tisak.