Župne obavijesti: Krštenje Gospodinovo

Slavimo Krštenje Gospodinovo čime završava božićni ciklus u liturgijskoj godini, a započinje vrijeme kroz godinu. Prva je nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših odgojnih ustanova te molimo za duhovna zvanja. Svoj novčani prilog za sjemeništa možete dati na izlazu iz crkve.

U utorak je u 18:15 pobožnost na čast bl. Marije Petković.

Sljedeće nedjelje slavimo drugu nedjelju kroz godinu. Redoviti sastanak Mjesnoga bratstva OFS-a bit će u 16:30 sati.

Župnih kateheza nema do veljače.

Zahvaljujemo svima koji ste primili blagoslov svojih obitelji. Blagoslov je primilo 1699 obitelji. Prema redovitom popisu za blagoslov imamo u župi 1858 obitelji s 4679 članova što je prosjek 2,51 član po obitelji. Iskreno hvala i za vaš novčani dar za našu župu kao i za naše ministrante koji ste dali prilikom blagoslova obitelji.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured u uredovno vrijeme.

Potičemo zainteresirane za pjevanje i sviranje u našim crkvenim zborovima (dječji, večernji ili mješoviti) da se priključe te da svojim pjevanjem i sviranjem obogaćuju liturgijska slavlja u našoj župi.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.